Help mee

Helpen kan op verschillende manieren:

  1. We zijn op zoek naar mensen die ervaringen en/of kennis over McArdle willen delen.
  2. Het bestuur is o.a. voor de continuïteit op zoek naar uitbreiding van het bestuur of vrijwilligers die iets voor de stichting willen doen in de ruimste zin des woords. Wij denken dan aan mensendie op enigerlei wijze betrokkenheid hebben bij Mcardle of hun steentjebij willen dragen
  3. Een gift naar bankrekeningnummer: NL41 RBRB 0205 0516 69. Dit kun je gemakkelijk doen door onderstaande QR-code te scannen!

 

 

Donatie formulier: 

Of via QR code:

Fiscaal voordeel

Giften kunnen een fiscaal voordeel opleveren. De fiscus onderscheidt twee soorten giften aan goede doelen:

  1. Gewone giften
    Dit is het doen van een gift, zonder dat je deze vastlegt in een overeenkomst. Dit kunnen één- of meermalige giften zijn. Deze giften zijn pas aftrekbaar boven een bepaald drempelbedrag.
  2. Periodieke giften
    Bij periodieke giften geldt het drempelbedrag niet, die zijn van de eerste tot en met de laatste euro aftrekbaar. Máár, de fiscus noemt het pas een periodieke gift als je (minstens) 5 jaar een gelijk bedrag schenkt aan een goed doel. En dat vooraf vastlegt in een overeenkomst. Download daarvoor hier de modelovereenkomst van de Belastingdienst. Vul hem in en mail hem naar ons met je gegevens en handtekening. Wij vullen dan de rest in en je ontvangt een complete overeenkomst terug. Bewaar deze bij je administratie, want de fiscus kan ernaar vragen.