Wegens omstandigheden gaat de puzzelrit niet door.

Puzzel je weg voor het goede doel: Autopuzzelrit door pittoresk Noord-Holland met Stichting McArdle! 

Op 7 januari 2024 organiseert Stichting McArdle weer een autopuzzelrit! Deze editie brengt de route je onder andere langs Warmenhuizen, Schoorl en Sint Maartensvlotbrug. Blijf je na afloop gezellig wat drinken in de kantine van de voetbal? Afsluitend vindt daar ook (rond 16:30) de prijsuitreiking plaats.


De puzzelrit begint en eindigt bij voetbalvereniging Hollandia T. in Tuitjenhorn (starttijden tussen 11.00 uur en 14.00 uur). Aan jou de taak de vragen onderweg juist te beantwoorden. Natuurlijk zijn er ook weer leuke prijzen te winnen! Mogelijk gemaakt door lokale ondernemers.

Aanmelden kan tot en met 5 januari via het formulier op deze pagina. Een aanmelding voor één auto kost €19.50.  Onderweg is voor drinken en wat lekkers gezorgd. De opbrengst van de puzzelrit gaat volledig naar de stichting, met jouw deelname steun je dan ook direct het onderzoek naar de spierziekte. De opbrengst van de consumpties na afloop wordt verdeeld onder de stichting en voetbalvereniging. Ben je niet in de gelegenheid na de puzzelrit te blijven? Geen probleem: we versturen de juiste antwoorden achteraf per mail en maken ook op de website de winnaars bekend 🙂