Op 9 januari 2022 organiseert Stichting McArdle een autopuzzelrit in de omgeving van Tuitjenhorn. De Stichting voor onderzoek naar de spierziekte McArdle bestaat inmiddels een jaar, hoogste tijd om iets te gaan organiseren!

De puzzelrit begint en eindigt bij voetbalvereniging Hollandia T. in Tuitjenhorn. In ongeveer een uur brengt de route je naar mooie plekjes in de omgeving en is het aan jou de taak om de vragen onderweg juist te beantwoorden. Natuurlijk zijn er ook leuke prijzen te winnen! Mogelijk gemaakt door: Keurslagerij ’t Hof van Blankendaal, Bakkerij Beemsterboer, Bolle Hendrik & Catrien’s Voetensalon. 

Aanmelden kan tot 6 januari 2022 via het formulier op deze pagina. Een ticket voor één auto kost 15 euro. De opbrengst van de puzzelrit gaat volledig naar de stichting. Met uw bijdrage draagt u dus direct bij aan onderzoek naar de spierziekte.

Deelnemers ontvangen uiterlijk 8 januari ontvang een mail met daarin de starttijd waarop je kunt beginnen met de puzzelrit (tussen 12 – 15 uur). Op die tijd wordt je verwacht bij het startpunt van de rit: Hollandia T. Op deze manier zorgen we ervoor dat we de auto’s gelijk kunnen verdelen over de route. De route zal ongeveer anderhalf uur duren.

Contact: info@mcardle.nl